THE H I L L S
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

THE H I L L S

We're rich, we're sexy and we're here. Join and be one of us.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

got a secret can you keep it?

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Blair Bass
i'm not your barbie
Blair Bass

Pranešimų skaičius : 606
Užsiregistravau : 2010-12-13

got a secret can you keep it? Empty
RašytiTemos pavadinimas: got a secret can you keep it?   got a secret can you keep it? I_icon_minitimeŠt. 02 05, 2011 3:03 am

got a secret can you keep it? 167244_195433367149348_100000480583534_704243_5250559_n
Once upon a time there lived a girl…
Taigi sveiki! Nesisveikinsiu su jumis kitokiomis kalbos, nes kitaip reikėtų pa’translate’inti, nes moku kitom kalbom pasisveikinti tik… - angliškai, rusiškai, prazūciškai, ir dar havajų gal kalba… Kaip jau daugelis žinot aš esu pavadinta Monikos vardu ir šiaip mėgstu savo vardą gan, tik galėtų jis būti ne toks dažnas… Kažkaip norėtųsi man išskirtinio vardo, bet déjà ne apie tai susirinkome pakalbėti. Daugelis mane vadina Moni, Monikūte, Monikita, meide, cukinija and so on, todėl neprieštarausiu jeigu ir jūs taip kreipsitės. Šioje žemėje vaikštau, kvepuoju, gyvenu jau dvylika metų, esu gimusi gruodžio penktąją todėl taip sakant esu šauliukė. Šiaip manau, kad mano zodiako ženklas mane atitinka, nes esu ŽIAURIAI užsispyrusi, ginanti savo nuomonę, mėgstanti dėmesio centrą (žinoma jei jis geras), bet šiaip draugiška ir linksma, taip pat daug ir dažnai nusišneku, manau, kad man tai puikiai sekasi. Gyvenu Lietuvos vidury, jeigu kam įdomu tai nueisit ir pasižiūrėsit kur jis yra. Žinoma gyvenu ne viena, o su savo mama ir tėčiu, broliu, močiute bei savo supeeer dupeeer HariškųPoteriškų galių turinčia kate. Draugių aš daug neturiu, bet tas kurias turiu tai tikrai labai branginsiu ir myliu jas. Keletas mano mylimukių INTERNETINĖJE ERDVĖJE yra… Guoda, Gabi, Laurita, Greta, Juste, Godka, Gretka, Gabrielė, Kamka, Medka, Aušra, Rosita, Brigitka, Nastė, Laura, Vicky, Sandra&&dar viena Sandra… (pė.es. soriukaaas kurių nepaminėjau, tačiau mano atmintis yra bloga;***) Keletas mano mylimukių REALYBĖJE yra… Miglė, Vika, Ugnė, Kotryna, Kamilė, Ernesta, Ignė, Laura, Brigita. XOXO, tai va, myliu jus ir siunčiu didžiausius linkėjimus ir žinoma apkabinu ir bučiuoju:* O šiaip ką aš galiu pasakyt, esu gan normalus žmogus, kaip ir visi (o gal ir ne) turiu galvą, kūną, dvi rankas, dvi kojas, dvi akis, nosį, burną, dvi ausis… ir dar neskaitant, kad esu trenkta ir pertrenkta esu tikrai gan normali. Tad nesidrovėkit, jeigu ką tai rašykit man, aš mėgstu bendrauti, nesikandžioju, nesimušu, ir šiaip esu draugiškas žmogus (sun)

They make me smile

FILMS&SERIES: Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Gossip Girl, HOUSE M.D., Harry Potter, Wild Child, Bring It On, Dear John, What Happens In Vegas, Street Dance, Step Up 1,2,3, 17 again, Picture This, The Last Song and so on.
CELEBRITIES: Ian Somerhalder ♥, Leighton Meester ♥, Nina Dobrev, Zac Efron, Lucy Hale ♥, Ashley Benson, Xavier Samuel ♥, Jensen Ackles ♥, Chace Crawford, Nelly Furtado, Cassie Ventura, Lauren Conrad, Hayden Panettiere, Dianna Agron, Ashley Tisdale ♥, Cheryl Cole ♥, Ashley Greene, Katie Cassidy, Jessica Lowndes, Candice Accola ♥, Hayley Williams, Emma Watson ♥, Luke Pasqualino ♥ , Alex Pettyfer ♥ , Willa Holland, Mila Kunis, Rihanna and so on.
OTHER: ŠOOOKIAI ♥, muzika, draugai, šeima, gyvūnai, geri filmai, knygos, krepšinis, juokas, mada, auskarai, rankinės, skype chatai ir skype pokalbiai, geras oras, vasara, gimtadieniai, šventės, MAISTAS, žvaigždėtos naktys, naktiniai susirašinėjimai per telefoną, svajojimas, juokimasis per pamokas, miegas, apsipirkinėjimas, pliušiniai žaislai, rašymas, fotografija, savęs fotografavimas, mieli žmonės, forumai, šypsenėlės, LAIMĖ, arbata ir kava, feisbukas and so on.

Sorry, but I don’t like you
Bratz filmas, Winx visokios ir kitoks šlamštas, Michele Trach… kažkokia, Paris Hilton, Penn Badgley, blogas oras, kai užsilagina skaipas, kompiuteris, fotošopas, internetas and so on, kai lėtai siunčia filmus arba serialus, kai mama neleidžia nedaryt kūno kultūros, kai užduoda daug namų darbų, neskanus maistas, kai noriu ko nors skanaus, o tuo metu ko nors skanaus nebūna, arba tas kas nors skanaus manęs netenkinta, kai neatrašo man, kai skauda kojas, galvą, pilvą ir etc, melagiai, apsimetėliai, pasikėlę žmonės, šliužai, vabalai, vorai ir kiti šlykštūs padarai, kai auklėtoja psichuoja, gamtos pamokos, kūno kultūra and so on.

Maybe I can say some facts
• aš kieta, nes man kūno kultūros mokytojas davė jau net DAUGIAU NEI DU kartus žaibą;
• nekenčiu rusų kalbos, nes.. ta kalba lėva;
• esu nedrąsi kai reikia kalbėti per skaipą :);
• daug kartu esu išsitėškus ant ledo;
• nemėgstu siurbliuot kambarių, nors man liepa;
• NORIU naujo telefono;
• myliu gerus ir draugiškus žmones;
• mano katė turi hariškų poteriškų galių (aš irgi);
• mėgstu fotografuotis ir fotografuoti;
• kai buvau mažytė turėjau lipduką to siurblio iš teletabių;
• dažnai per pamokas mėgstu pliotkint, taip pat dažnai mane užpuola žvengimo priepuoliai;
• kartą bandžiau pašūstravot važiuodama su dviračiu ir išsidrėbiau :);
• mėgstu kalbėti su savim;
• labai mėgstu bendrauti su žmonėmis (kartais su gyvūnais);
• dažnai vakarais, gulėdama lovoj mąstau apie daug daug dalykų;
• mėgstu svajoti ir viliuosi, kad mano svajonės kadanors išsipildys;
• nervuojuos kai ne vietoj ir nelaiku išdygsta koks nors spuogas;
• žiauriai mėgstu vasarą;
• dažnai nusišneku, beveik visad pamirštu ką nors pasakyt;
• ir beveik niekad neprirašau nieko naujo (sun);
• bet šiaip ar taip… MYLIU JUS ;***

Contact me
LIVEJOURNAL http://inolvidarte.livejournal.com/
TUMBLR http://inolvidarte.tumblr.com/
TWITTER http://twitter.com/cukinija
PHONE NUMBER į pm(;
VEIDAKNYGĖ taip pat į pm(;

one two three

Paskutinį kartą redagavo Blair Bass, Št. 02 05, 2011 3:13 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
https://thehills.forumlt.com
Tiara Rowland

Tiara Rowland

Pranešimų skaičius : 10
Užsiregistravau : 2011-02-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: got a secret can you keep it?   got a secret can you keep it? I_icon_minitimeŠt. 02 05, 2011 3:08 am

Jau pripratau savęs čia nematyt ;)))
;****
Atgal į viršų Go down
Blair Bass
i'm not your barbie
Blair Bass

Pranešimų skaičius : 606
Užsiregistravau : 2010-12-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: got a secret can you keep it?   got a secret can you keep it? I_icon_minitimeŠt. 02 05, 2011 3:13 am

Juste? ;oooo
Atgal į viršų Go down
https://thehills.forumlt.com
Alex Miller

Alex Miller

Pranešimų skaičius : 24
Užsiregistravau : 2011-02-05
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Re: got a secret can you keep it?   got a secret can you keep it? I_icon_minitimeŠt. 02 05, 2011 8:30 am

ooo, aš irgi žinau tave ;DD
man patinka feisbuke tavo fotkes žiūrėt :D

Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: got a secret can you keep it?   got a secret can you keep it? I_icon_minitime

Atgal į viršų Go down

got a secret can you keep it?
Atgal į viršų 
Puslapis 11